16 февраля 2017

Компанія Candle розширяє свій асортимент !!!

Компанія Candle розширяє свій асортимент !!!

Компанія Warm Tap представляє вашій увазі нову лінійку твердопаливних котлів Candle та Акумулюючого ( Накопичуючого) бака.

З 2016 року компанія Candle представила споживачам нові котли. Всі ми знаємо що Основною лінійкою виробництва котлів були котли Candle тривалого горіння. На даний момент у компанії появилась лінійка котлів традиційного горіння така модель як Candle COAL та Candle UNI. 

Але і це ще не все, у компанії змінився дизайн та функціонал у самого популярного котла Candle, з'явилась модель Candle TIME - ми вважаємо що дизайнерське рішення компанії Candle дає нам право віднести його в категорію Преміум класу, але цінова пропозиція настільки конкурентна що ми не можемо сказати що це дорогий котел.

Також компанія Candle випустила лінійку Акумулюючих баків, які мають назву Candle Tanks.

Давайте розберемо модельний ряд котлів Candle.

Модель Candle COAL

Це простий, але дуже ефективний котел. Найкраще проявляє себе при обігріві приватних будинків, невеликих готелів, адмінбудівель тощо. Він призначений для спалювання вугілля, але але в ньому можна використовувати інші види палива. Його легко обслужить будь-який споживач: Для очищення решітки від попелу на котлі встановлений важіль. Варто на нього натиснути і попіл повністю потрапить в зольник

Потужність котла Candle COAL : 15, 20, 25, 30, 35, 40, 50 Kw.

Модель Candle UNI

Цей котел поміститься в будь-яку котельню. При невеликих розмірах він має досить велику камеру згорання. Котел пристосований для спалювання дерева та кам'яного вугілля. Однак в залежності від потреб в ньому можна використовувати інші види паоива. Наявність рухомих рушт спрощують процес чистки котла.

Потужність котла Candle UNI : 12, 18, 23, 30, 40, 50 kw.

Модель Candle TIME - це оновлена модель звичайного котла Candle тривалого горіння. В ній сучасний дизайн та автоматика TECH - лідер ринку автоматики до котлів в Євросоюзі.

Цей котел призначений для обігріву індивідуальних та промислових приміщень. У топці котла циліндичної форми добре згорають дрова, брикети деревної тирсита торф'яні брикети. У котлі застосований унікальний спосіб спалювання твердого палива: горить тільки верхній шар, а не все завантажене паливо. Після згоряння одного шару дров розподільник повітря опускається нижче і завжди тримається на рівні палаючих дров - в осередку горіння.

Потужність котла Candle Time : 18, 20, 33, 35, 50 kw.

Модель акумулюючого бака Candle Tanks

Основними перевагами використання теплоакумулюючих ємностей є:

- можливість приєднання до будь-якого джерела теплопостачання: твердого палива, електричного або газового котла чи сонячного колектора.

- Зменшення періодів завантаження котла.

- Виключення можливості закипання води у котлі в разі відключення насосної групи від електропостачання.

- Раціональне використання палива - економія до 35 %.

- Збільшення терміну експлуатації системи опалення.

Об'єм Теплоакумуляторів Candle Tanks : 500 л, 750 л, 1000 л.

Источник: Warmtap
Пожаловаться модератору